Herinneringsmail

Wil je een herinneringsmail ontvangen twee dagen vóór de inleverdatum? Geef dan je e-mailadres door aan een bibliotheekmedewerker.Dit is een extra dienstverlening. Hou het uitleenticket bij of noteer de inleverdatum in je digitale agenda. Het niet ontvangen van de attenderingsmail kan geen aanleiding zijn om een maningskost niet te moeten betalen.

Inleverbus

Is de bib gesloten? Deponeer je boeken, cd’s en dvd’s in de inleverbus.

VERMIJD MANINGSKOSTEN en deponeer de werken vòòr of ten laatste op de vervaldatum. Eventuele boetes worden bij het volgende bibliotheekbezoek betaald. Onvolledige materialen (vb. ontbrekend schijfje of begeleidende cd bij boeken) blijven op de bibkaart staan.

Verlies of beschadiging

Bij verlies dien je de volledige aankoopwaarde van het verloren materiaal te vergoeden, vermeerderd  met 1,25 euro administratiekost (te betalen via BANCONTACT). Je ontvangt een betalingsbewijs.

Wanneer je het verloren materiaal terugvindt, kan het bedrag van de aankoopprijs teruggestort worden op uw rekening (zonder de administratiekost). Een terugbetaling gebeurt enkel bij afgifte van het betalingsbewijs en als het materiaal teruggevonden wordt binnen drie maanden na het verlies.